Ramones Gospel Choir

dijous, 22 de novembre del 2012

El Projecte 34


Ahir a l'assaig, vam tenir la visita d' Oriol, que venia a presentar-nos "Projecte 34" que el proper dia 30 de novembre podrem gaudir al Teatre Joventut.
NO t'ho pots perdre!!


Ah! i vam tenir un petit tast musical de l'obra en directe!!

Aqui us deixem tota la info del projecte i com aconseguir les entrades.

"El Projecte 34 és un espectacle pluridisciplinar que parteix d'un cas de violència de gènere per convidar a la reflexió sobre la violència, la presa de decisions i les contradiccions de l'ésser humà. La música, protagonista, es combina amb poesia visual, teatre contemporani i videoprojeccions.

Un any i cinc dies més tard de la seva estrena el 25 de novembre de 2011 al Teatre Metropol de Tarragona, el Projecte 34 tornarà als escenaris el proper divendres 30 de novembre a les 21h al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat. Una representació en la que s’han revisat varis elements des de l’estrena, ja sigui a nivell d’arranjaments musicals i vocals, de conceptualització i acció escènica o de videoprojeccions.

Les entrades anticipades per veure l’espectacle valen 10 euros i podeu adquirir-les a través del Telentrada (http://ow.ly/fr355) o trucant al Teatre Joventut (934 48 12 10)"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada